CURS DE INIȚIERE ÎN IMPLANTOLOGIA ORALĂ

O oportunitate de neegalat pentru cei ce aspiră la o carieră de succes în implantologia orală!

Durata programului

4 săptămâni

Sesiuni online

Fiecare miercuri, timp de 4 săptămâni consecutiv.

Platformă de desfășurare

Toate sesiunile se vor desfășura online, folosind platforma de ZOOM

De ce să participi?

Perfecționare tehnică

Programul oferă o analiză exhaustivă a tehnicilor avansate în implantologiea orală, consolidând abilitățile chirurgicale și tehnice ale participanților.

Actualizarea cunoștințelor științifice

În cadrul sesiunilor, participanții vor beneficia de prezentări științifice actualizate, integrând cele mai recente descoperiri și inovații în domeniul implantologiei.

Planificare personalizată a cazurilor

Programul oferă instrumente pentru dezvoltarea unor planuri personalizate de tratament, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui caz, îmbunătățind eficacitatea intervențiilor.

Teorie însoțită de practică clinică

Participanții vor avea acces la sesiuni practice și studii de caz, consolidând cunoștințele teoretice într-un context clinic, pregătindu-i pentru diversitatea scenariilor practice.

Managementul complicațiilor

Programul abordează în profunzime gestionarea potențialelor complicații, furnizând strategii și protocoale pentru prevenție și tratare eficientă.

Utilizarea tehnologiei avansate

Prin prezentări dedicate, participanții vor explora utilizarea tehnicilor digitale și a tehnologiilor avansate în implantologie, integrând inovații în practica curentă.

Cunoaștere profundă a materialelor dentare

Programul analizează în detaliu materialele utilizate în implantologie, oferind o înțelegere profundă a proprietăților acestora și a modului în care pot influența rezultatele tratamentelor.

Comunicare eficientă cu pacientul

Participanții vor beneficia de sesiuni dedicate de dezvoltare a abilităților de comunicare, esențiale în explicarea detaliată a procedurilor și obținerea consimțământului informat al pacienților.